WorkshopBedrijfsbezoek aan Haba in Maasland
Workshop inhoud
HABA is een distributeur van accessoires voor caravan, camping en boot & aanhanger.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche heeft HABA een sterk assortiment aan doorontwikkelde (technische) producten.

De meeste producten worden gefabriceerd in eigen regie, waarbij kwaliteit voorop staat. Voor de ontwikkeling van nieuwe kampeeroplossingen

werkt HABA met de laatste 3D technologieën. Volgens klanten scoort HABA goed op innovatie, prijs/kwaliteit verhouding, uitleveringsgraad en service (in meerdere talen).

#happycampers

HABA maakt van iedereen die daarvoor open staat #happycampers: gelukkige, tevreden mensen. Buitenmensen, avonturiers. Mensen die hun vrije tijd graag besteden in de buitenlucht. Die na een geslaagde dag buiten hun tent opzetten in de duinen, een kampeervakantie hebben gepland met de caravan naar Spanje, met de camper de ene na de andere locatie bezoeken of met de boot vertrekken naar de Atlantische Oceaan. De #happycamper is zorgeloos, geniet van zijn vrije tijd en is op alles voorbereid.

HABA doet veel zaken met een land zoals China, hier hebben zij hele andere gebruiken in zakendoen dan de westerse landen. Welke gebruiken dit zijn leggen Tim Batist (directeur) en zijn collega Yiming graag aan je uit. 

https://www.haba.nl/

 

Workshop is voorStudenten met het profiel Economie of Maatschappijleer