WorkshopCognitief zelfvertrouwen; inzicht in het leerproces
Workshop inhoud

Op welke manieren kun je inzicht verkrijgen in het leerproces van leerlingen? Aandacht voor verschillende vormen van toetsing + toepassing bij je eigen schoolvak. 

Workshop is vooralle geïnteresseerden.
WorkshopDifferentiëren in de les
Workshop inhoud

Praktische handvatten om te differentiëren in de klas met behulp van werkvormen en differentiëren in de verwerking. (Handige workshop voor N3)

Workshop is vooralle geïnteresseerden.
WorkshopHoogbegaafde leerlingen in de les, wat kun je doen als docent?
Workshop inhoud

Hoogbegaafdheid; wat is het nu precies? Wat kun je als docent doen in de klas voor deze leerlingen?

Workshop is vooralle geïnteresseerden.
WorkshopSerious Gaming
Workshop inhoud

In deze workshop word je de wereld van de computer games ingetrokken. Kun je bestaande games inzetten voor educatieve doeleinden? Jazeker! Ronald Wannet laat je – aan de hand van Assassins Creed –  zien op welke manier hij dit al jaren succesvol doet. Vervolgens maak je de transfer naar je eigen vak: welke mogelijkheden zijn er op dit gebied voor jouw vak?

Workshop is vooralle geïnteresseerden.
WorkshopBedrijfsbezoek aan Beekenkamp in Maasdijk
Workshop inhoud
Al sinds 1951 staat het familiebedrijf Beekenkamp voorop als het gaat om innovaties. Van nieuwe trays tot unieke rassen uit de veredelingsafdeling in Maasdijk. Voor de toekomst bruisen wij van de ideeën, zowel lokaal in Nederland als bij grote internationale projecten. Door continue onderzoek te doen blijven wij innovatief. Zonder innovatie, geen bestaan.

 

In 1951 is het bedrijf opgericht door Govert Beekenkamp, in 2000 hebben zijn dochters Annie en Margriet het bedrijf overgenomen. Beekenkamp heeft inmiddels vestigingen in Kenia, Oeganda, Ethiopië, Frankrijk, Latijns Amerika, Japan maar ook in Lutjebroek.

 

https://youtu.be/sy1hNYNuiH8

https://www.beekenkamp.nl/
Workshop is voorStudenten met het profiel Geschiedenis of Biologie
WorkshopBedrijfsbezoek aan BosDaalen in Maasdijk
Workshop inhoud
BosDaalen is ontstaan in 2021 uit het samengaan van CARGOBOSS (opgericht in 1902) en Van Daalen Transport (opgericht in 1920). De overgrootvaders van de huidige directeuren stonden aan de wieg van de bedrijven die allebei stevig zijn geworteld in het Westland. 

Sinds de jaren zeventig werken de familiebedrijven al innig met elkaar samen. Door de jaren heen groeiden we fors. Met die groei richtten we onze blik ook steeds meer op het buitenland, specifiek op Duitsland, Zwitserland en Noord-Frankrijk. BosDaalen is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf waarin momenteel de vierde generatie in de directie zetelt.

 

https://www.bosdaalen.com/nl/historie
Workshop is voorStudenten met het profiel Engels, Duits, Frans of Nederlands
WorkshopBedrijfsbezoek aan Haba in Maasland
Workshop inhoud
HABA is een distributeur van accessoires voor caravan, camping en boot & aanhanger.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche heeft HABA een sterk assortiment aan doorontwikkelde (technische) producten.

De meeste producten worden gefabriceerd in eigen regie, waarbij kwaliteit voorop staat. Voor de ontwikkeling van nieuwe kampeeroplossingen

werkt HABA met de laatste 3D technologieën. Volgens klanten scoort HABA goed op innovatie, prijs/kwaliteit verhouding, uitleveringsgraad en service (in meerdere talen).

#happycampers

HABA maakt van iedereen die daarvoor open staat #happycampers: gelukkige, tevreden mensen. Buitenmensen, avonturiers. Mensen die hun vrije tijd graag besteden in de buitenlucht. Die na een geslaagde dag buiten hun tent opzetten in de duinen, een kampeervakantie hebben gepland met de caravan naar Spanje, met de camper de ene na de andere locatie bezoeken of met de boot vertrekken naar de Atlantische Oceaan. De #happycamper is zorgeloos, geniet van zijn vrije tijd en is op alles voorbereid.

HABA doet veel zaken met een land zoals China, hier hebben zij hele andere gebruiken in zakendoen dan de westerse landen. Welke gebruiken dit zijn leggen Tim Batist (directeur) en zijn collega Yiming graag aan je uit. 

https://www.haba.nl/

 

Workshop is voorStudenten met het profiel Economie of Maatschappijleer 
WorkshopBedrijfsbezoek aan KUO Studio in Naaldwijk
Workshop inhoud
KuóStudio ontwerpt places to be

Wij ontwerpen unieke interieurs voor bedrijven, organisaties en scholen die alles uit hun werkomgeving willen halen. Elke dag werken wij met veel plezier vanuit onze studio. Onze plek is huiselijk, warm en licht. Er gaat positieve energie van uit, net als van de interieurs die wij voor anderen ontwerpen.

We hopen dat onze grote liefde voor interieur, design en gezond werken in nog veel meer mooie projecten tot uiting zal komen.

Martine en Marc maken veelal gebruik van wiskundige berekeningen in hun ontwerpen.

https://www.kuostudio.nl/
Workshop is voorStudenten met het profiel Wiskunde.